Politika privatnosti

Ako nastavite pregledavati i koristiti ovu web stranicu, slažete se s našim Uvjetima korištenja. Poštujemo i pridržavamo se Općih propisa EU o zaštiti podataka (GDPR), a zahtjevi GDPR-a postali su sastavni dio naših Uvjeta korištenja. Prilikom korištenja naše web stranice prikupit ćemo i pohraniti neke vaše osobne podatke. Ovi Uvjeti korištenja objasnit će zašto prikupljamo i kako koristimo vaše osobne podatke. Ukoliko i dalje imate pitanja, ili trebate pojašnjenja u vezi s korištenjem Vaših osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Kolačići
Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pregledniku s ciljem personalizacije vašeg internetskog iskustva. Prihvaćanjem naše politike kolačića pristajete na našu upotrebu kolačića. Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i primali izvješća o pogreškama kada koristite našu web stranicu.

Osobni podaci
Osobni podaci koje prikupljamo od vas mogu uključivati vaše ime, adresu, adresu e-pošte, broj telefona i IP adresa. Ove podatke prikupljamo samo kada izvršite kupnju ili se registrirate u našem sustavu i potrebni su nam kako bismo vas identificirali i registrirali kao kupca, potvrdili vašu kupnju i kontaktirali u vezi s korištenjem našeg proizvoda ili odgovoriti na vaša pitanja. Vaš telefonski broj može se koristiti za kontaktiranje s vama radi potvrde vaše kupnje ako imate poteškoća s potvrđivanjem putem e-pošte. Mi ne dijelimo ove podatke s trećim stranama i možete biti sigurni da su svi vaši osobni podaci kod nas sigurni.

Vaša lokacija
Kada pregledavate našu web stranicu, možemo koristiti vašu IP adresu za otkrivanje vaše lokacije. Ove informacije su nam potrebne kako bismo personalizirali vaše iskustvo, posebno kada koristite pretraživanje karte na našoj stranici ili tražite oglase na Kartama. Vaša lokacija je potrebna kako bi vam se prikazala odgovarajuća lokacija na Kartama i oglasima u blizini vaše lokacije. Također koristimo vašu lokaciju kako bismo vam prikazali odgovarajuće natpise ili Googleove geografski ciljane oglase.

Informacije o kreditnoj kartici
Kada kupujete na našoj web stranici, unosite podatke o svojoj kreditnoj kartici ili svoju PayPal adresu kako biste dovršili kupnju. Budući da postupkom plaćanja upravljaju pružatelji usluga plaćanja trećih strana, mi ne pohranjujemo podatke o vašoj kreditnoj kartici niti podatke o vašem PayPal-u i nemamo pristup tim informacijama ni u jednoj fazi procesa plaćanja.

Obavijesti sustava
Korištenjem naše web stranice dajete svoj pristanak da ćete ponekad primati obavijesti sustava na svoju adresu e-pošte koje vas obavještavaju o uspješno dodanom unosu, upozoravajući vas da razdoblje unosa ističe, što znači da će vaš oglas biti uklonjen ako ne t obnoviti ga i druge vrste obavijesti koje se odnose na vašu aktivnost na web-mjestu. Obavijesti sustava osmišljene su kao podsjetnici ili korisni savjeti koji poboljšavaju vaše iskustvo na našoj web stranici. Ne možete isključiti primanje obavijesti sustava, a jedini način da ih prestanete primati je da izbrišete svoj račun putem moje stranice profila.
Search for a city or select popular from the list